Cautare

978 de rezultate pentru "com jani srl" (3.10 secunde)
Contractul a fost atribuit Asocierii SC Apolodor Demolari SRL-SC Eurovia Construct International - SC Tehcon Edilitare si Infrastructura SRL - SC Consitrans SRL.
Hala viitoarei piete din cartierul craiovean 1 Mai va semana cu o aripa de avion Infiintata cu zece luni in urma, SC Piete si Targuri Craiova SRL a reusit sa termine anul 2011 pe profit.
Lucrarile de constructie pentru tronsonul Cernavoda - Medgidia au fost executate de Asocierea Astaldi SPA-Max Boegl Romania SRL Cernavoda, dupa ce contractul cu constructorul initial, compania franceza Colas a fost reziliat pentru intarzieri, iar cele pentru tronsonul Medgidia - Constanta de Asocierea Astaldi SpA - Max Bogl, serviciile de consultanta fiind asigurate de Asocierea S.C.
Contractul de proiectare si executie a Pasajului Piata Presei Libere a fost atribuit Asocierii SC Apolodor Demolari SRL-SC Eurovia Construct International - SC Tehcon & Edilitare si Infrastructura SRL - SC Consitrans SRL.
PFA, SRL si alte firme pot cere cei 50.000 Euro - 200.000 Euro pentru mici afaceri:
Printre aceste firme care au expus produsele, s-a aflat si Equilibra srl reprezentata de Gian Mangosio, International Development. ... Cele mai cautate produse de la noi sunt suplimentul alimentar Aloe Vera si gelul Extra Derm (tot cu aloe vera), ne-a spus Gian Mangosio, International Development la Equilibra srl din Italia.
Printre aceste firme care au expus produsele, s-a aflat si Sergio Berreta, Export Manager la firma Valetudo srl. ... Am participat pentru a doua oara la Bucuresti si am gasit si cativa distribuitori, ne-a spus Sergio Beretta, Export Manager la firma Valetudo srl.
In cadrul TIBCO 2018, la Romexpo, gasiti si standul celor de la Semre Trim srl Timisoara - confectii piele si marochinarie, producator manusi piele si marochinarie. ... Importam pielea din Italia, Etiopia si Pakistan", ne-a spus Ramona Codrea de la Sempre Trim srl Timisoara.
Bogdan Aninoiu este Marketing Manager la firma Heinrig Distribution srl, prezenta la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles.
Compania Sonimpex Topoloveni SRL, detinatoare a marcilor ‘Topoloveni‘ si ‘Topoloveana‘, este prezenta cu un stand in cadrul targului de produse traditionale si ale mestesugarilor, de la Universitate.
El are mai multe firme care merg pe profit, printre care si Negru Production SRL. ... In 2013, a deschis doua procese impotriva firmei 4U Bright Ideas SRL, cea care nu-si onorase datoria.
Cosmin Manuel Soare, director al firmei Smin Codex SRL, participa la targul de Craciun de la Sala Dalles. La standul firmei sale, Smin Codex SRL, situat la parterul Salii Dalles, puteti gasi si achizitiona obiecte superbe, la parter.
O sa atraga numai pe Gigi SRL, pe Camila nu-stiu-care...
Vinovatii pentru incident au ramas necunoscuti In prezent, in zona adiacenta locului in care s-a produs surparea cheului se desfasoara lucrarile noului terminal de cereale, al carui beneficiari sunt firmele CANOPUS SRL, TRANSPORT TRADE SERVICE SA, TRANSFER INTERNATIONAL SPEDITION SRL, obiectivul urmand a fi finalizat in luna iunie a.c.
000 de euro, catre SC Debora House SRL, o firma infiintata in anul 2008 de Ramona-Sorica Dumitru, sotia viceprimarului comunei Limanu, in asociere cu cetateanul britanic Gibbs Simon Thomas Bernanrd, cu Matei Marian si Pufulete Anghel.
In acelasi context, procurorii deruleaza anchete la rafinariile Rafo, Carom, Petromidia, Astra si Vega, privind raporturile comerciale cu mai multi beneficiari ai produselor petroliere: SC Dany Group SA, Grupul de Firme VGB, SC Star Com Oil SRL, SC Best Auto SRL.
Daca ati fost reclamat si cercetat penal pentru prejudicierea prin frauda a asociatilor italieni de la SC Astra Legno SRL Pecica (cetateanul italian Brandini Marcolini Cezare, cu domiciliul in Florenta, si firma SC Legno Planet SPA, cu sediul in Florenta), la care ati detinut functia de director tehnic in perioada 1996-2000?
Potrivit datelor de la Registrul Roman al Comertului, la PRESUT Jilt Matasari apar asociati nesemnificativi Ion Florescu, Scarlat Iriza si Ion Tudor, precum si SC BROF SRL din Oradea, cu 96%. ... Tot ca asociat la SARTEX Tirgu Jiu figureaza si SC PONOREL SRL Hunedoara, cu 97%.
Mai banoasa s-a dovedit afacerea cu Centrul de Diagnostic Clinic International SRL, de unde Cocos a ridicat dividende in valoare de 917.990 lei in 2011 si 273.440 de lei in 2012.
Cin Company nu a respectat termenele de plata stabilite In actul constitutiv al SC Cin Company SRL, cei doi asociati, CD Group Industries si Ion Chirita, l-au numit ca administrator pe Alin Giuca, omul de incredere al lui Dilgoci.
google-analytics.com